Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

ΠΕΛ συμμετοχή PC CENTER 23-28 Σεπτεμβρίου 2022

 Η έκθεση Λαμίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την εταιρία PC Center Συστήματα Πληροφόρησης ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να εξοικειωθούν με τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία της τεχνολογίας και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία. Περισσότερα... 

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας σε νέα εποχή – Η εκθεσιακή περίοδος Lamia Expo 2022 που «σηματοδοτεί» τη μεγάλη «επιστροφή» της ΠΕΛ

Ο κορυφαίος εμπορικός θεσμός και ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά φόρουμ της Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, μπήκε ξανά σε «τροχιά» επαναλειτουργίας επιστρέφοντας δυναμικά στον εκθεσιακό «χάρτη» της χώρας. Η πραγματοποίηση της Έκθεσης Lamia Expo 2022, με τη συμμετοχή 150 και πλέον εκθετών, με διάρκεια μιας εβδομάδας και με 30.000 χιλιάδες επισκέπτες που περιηγήθηκαν στα περίπτερα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, «υπενθύμισε» τις ένδοξες στιγμές λειτουργίας της ΠΕΛ και «επιβεβαίωσε» το ισχυρό κίνητρο αξιοποίησης του συνόλου των εγκαταστάσεων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, τον Φορέα «ΠΕΛ Αναπτυξιακή Α.Ε ΟΤΑ» καθώς και όλων των παραγωγικών τάξεων της περιοχής για μια νέα αφετηρία της εκθεσιακής αγοράς και ειδικότερα της ΠΕΛ, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο.

Νέα συνεγγασία την PROSVASIS GO η πληρέστερη cloud εφαρμογή Ηλεκτρονικών Τιμολογίων & myDATA για τον Ελεύθερο Επαγγελματία και τη Μικρή Επιχείρηση 

Διαχειριστείτε τις Πωλήσεις των Προϊόντων & των Υπηρεσιών σας μέσα από Οποιαδήποτε Συσκευή. Συγκεντρώστε όλα τα Τιμολόγια των Πελατών σας σε μια online Εφαρμογή! Με το Prosvasis Go μπορείτε να εκδώσετε τιμολόγια, καταγράψτε έξοδα, ελέγξτε τα οικονομικά σας, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Περισσοτερά...

Εφορία: Από την 1η Νοεμβρίου MyData υποχρεωτικά για όλους

Του Προκόπη Χατζηνικολάου

Μετά από πολλές παρατάσεις προβλήματα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις παραμένουν, ξεκινά υποχρεωτικά η έκδοσης και διαβίβασης τιμολογίων μέσω της πλατφόρμας MyData στα ηλεκτρονικά συστήματα της ΑΑΔΕ. Τα ηλεκτρονικά βιβλία μπαίνουν στη ζωή των επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών αν και για φέτος δεν επιβάλλονται πρόστιμα από την εφορία για όσους δεν κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών βιβλίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MyDATA: Σταδιακά από Οκτώβριο τα ηλεκτρονικά βιβλία και από Σεπτέμβριο η διασύνδεση ταμειακών μηχανών με την ΑΑΔΕ (31/8/2021)

Νέα παράταση της προθεσμίας για την υποχρεωτική τήρηση των ηλεκτρονικών βιβλίων τα οποία θα έκαναν πρεμιέρα την 1η Ιουλίου  έδωσαν το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ καθορίζοντας ταυτόχρονα  τη σταδιακή υποχρεωτική διαβίβαση παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA και τη διασύνδεση των φορολογικών μηχανισμών με την ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα με το νέο χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής:

Περισσότερα...

myDATA: Παράταση έως την 1η Ιουλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Υπουργείο Οικονομικών & ΑΑΔΕ:
Από 1.7.2021 η έναρξη της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA

Λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργου Πιτσιλή, μετατίθεται για την 1η/7/2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων - myDATA για όλες τις επιχειρήσεις και για παραστατικά που εκδίδουν από αυτή την ημερομηνία και έπειτα.

Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/53426/mydata-paratash-ews-thn-1h-ioylioy-2021

myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ (1-1-2021)

 myDATA, δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application. Είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η ΑΑΔΕ εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι πρωτίστως να εξυπηρετήσουμε τις επιχειρήσεις, παρέχοντας μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων, που θα οδηγήσει σε αυτοματοποίηση της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων και θα τις απαλλάξει από υποχρεώσεις που έχουν σήμερα, όπως η υποβολή Καταστάσεων Πελατών – Προμηθευτών (ΜΥΦ)

https://www.aade.gr/mydata

ΑΝΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ (7/11/2020)

Φροντίζουμε για τους συνανθρώπους μας και τους πελάτες μας. Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό αυτή την εβδομάδα για το κοινό. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τηλεφωνικές παραγγελίες δεχόμαστε στο κατάστημα και στο τηλ. 6972237269 με αποστολή courier όπου επιθυμείτε. Η υπηρεσία on-line support 360 θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Για παράδοση-παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στο SERVICE θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε.

#MenoumeSpiti #μενουμε_σπιτι

PC CENTER ΚΛΕΙΣΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ (1-8-2020)

 

Δωρεάν Προγράμματα για Windows: Τα 400+ Καλύτερα

Στους περισσότερους τομείς ισχύει το "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις". Ο τομέας των εφαρμογών, όμως, είναι ίσως η μεγαλύτερη εξαίρεση. Στο ίντερνετ θα βρούμε δωρεάν προγράμματα για κάθε χρήση. Μάλιστα, ορισμένες δωρεάν εφαρμογές παρέχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με τις αντίστοιχες πληρωμένες, ή και περισσότερες. Δείτε τα 400+ καλύτερα δωρεάν προγράμματα για Windows, σε κάθε κατηγορία

 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ

ΑΝΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ (18/3/2020)

Φροντίζουμε για τους συνανθρώπους μας και τους πελάτες μας. Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό αυτή την εβδομάδα για το κοινό. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, τηλεφωνικές παραγγελίες δεχόμαστε στο κατάστημα και στο τηλ. 6972237269 με αποστολή courier όπου επιθυμείτε. Η υπηρεσία on-line support 360 θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Για παράδοση-παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στο SERVICE θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία. Είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε.

#MenoumeSpiti #μενουμε_σπιτι

ΑΑΔΕ - Ηλεκτρονική τιμολόγηση και ηλεκτρονική τήρηση βιβλίων υποχρεωτικά από 1.1.2020

Πηγή: Taxheaven © Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/40476

Έρχεται ΦΠΑ 13% σε εστίαση και τρόφιμα – Που θα μειωθούν οι τιμές

Στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13% και η μετάταξη όλων των τροφίμων από τον συντελεστή 24% στον συντελεστή 13% αναμένεται να οδηγήσει στη μείωση των λιανικών τιμών και στη βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης των επιχειρήσεων του κλάδου.

Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13% οδηγεί αυτόματα σε μειώσεις στα εξής: Link

HO.RE.CA 2019 συμμετοχή PC CENTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 

 

H  PC CΕΝΤΕR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της texnognosia.com.gr στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 14η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε  8 – 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα η οποία παρουσίασε στο κοινό προγράμματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων καθώς ταμειακά συστήματα POS,ζυγαριές

 

 

Δελτίο Τύπου

 HO.RE.CA 2018 συμμετοχή PC CENTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

H  PC CΕΝΤΕR ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της texnognosia.com.gr στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 13η HO.RE.CA που πραγματοποιήθηκε  9 – 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα η οποία παρουσίασε στο κοινό προγράμματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων καθώς ταμειακά συστήματα POS,ζυγαριές,καταμετρητές χαρτονομισμάτων καθώς και ένα νέο μοντέλο ταμειακής μηχανής

 

 Πόλο έλξης αποτέλεσε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της texnognosia για τους επισκέπτες, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν για ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, παρέχοντας επιπλέον εξειδικευμένες δυνατότητες στις εταιρίες εστίασης, όπως Delivery με αναγνώριση κλήσης.

 

 

 

Η PC CΕΝΤΕR  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, σαν εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της texnognosia διαθέτει και υποστηρίζει προγράμματα και ταμειακά συστήματα που καλύπτουν επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας όπως: καταστήματα λιανικής (mini market, παντοπωλεία, περίπτερα κ.ά), αρτοζαχαροπλαστεία, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοχαρτοπωλεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής αλλά και τον χώρο της εστίασης (café,restornart,bar κ.ά) με ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας και παρακολούθησης του delivery.

Η εταιρεία δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής και δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες της!

 

 

Image Gallery

 PC CENTER ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Συμμετέχουμε στη HORECA 2018

 Σας περιμένουμε στην έκθεση

HORECA 2018 Hall 1, Stand C32 περίπτερο ΤΕΧΝΟΓΩΣΙΑ \

Link Mag24

H PC CENTER Πληροφορική  συμμετέχει για 3η φορά στη HO.RE.CA, μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου για τα ξενοδοχεία και τους χώρους εστίασης. Σας περιμένουμε για να δείτε από κοντά ότι πιο νέο υπάρχει σε Συστήματα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας ,ταμειακές μηχανέςPOS και ότι θέλετε στη μηχανογράφηση της επιχείρηση σας. 

Η εταιρία PC CENTER Πληροφορική  είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Φθιώτιδος της εταιρίας ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ παρουσίαζει στο κοινό φορολογικά ταμειακά συστήματα και ανανεωμένα προγράμματα παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων, σε προσιτές τιμές. 

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δούνε στην πράξη, λειτουργικές προτάσεις, που ταιριάζουν σε κάθε είδους επιχείρηση και να ενημερωθούν για επαγγελματικές λύσεις και τα συστήματα γραφείου ώστε  να κάνουν τη δουλειά τους  πιο εύκολη

Image Gallery

 PC CENTER: Συμμετέχουμε στη HORECA 2017


Link Lamia Star

Το πανόραμα των τεχνολογικών εφαρμογών στον τομέα της μηχανοργάνωσης μονάδων εστίασης και φιλοξενίας, ασύρματης παραγγελιοληψίας, POS συστημάτων και λογιστικών εφαρμογών, θα παρουσιαστεί στη HORECA 2017.

Σας προσκαλούμε στην 12η HORECA 2017, στις 10-13 Φεβρουαρίου 2017 να επισκεφθείτε το περίπτερο ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, HALL 1 / STAND C24. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τόσο εμάς, όσο και τα προγράμματά μας.

Η εταιρία PC CENTER με εξειδίκευση στην μηχανοργάνωση επιχειρήσεων θα σας παρουσιάσει και θα βρει μαζί σας τις βέλτιστες μηχανογραφικές λύσεις, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την επιχείρησή σας.
Η εταιρία PC CENTER είναι ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος Φθιώτιδος της εταιρίας ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑσε ταμειακές μηχανές, συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας και λιανικών πωλήσεων-POS.

Λαμία: Επιτυχημένη η συμμετοχή της PC Center Kostarelos στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Κοντά στους επαγγελματίες των εμπορικών και παραγωγικών επιχειρήσεων της Λαμίας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής βρέθηκε η εταιρεία PC Center Kostarelos στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 50η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 19 Ιουνίου 2016.

Πόλο έλξης αποτέλεσε ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της PC Center Kostarelosγια τους επισκέπτες, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για να ενημερωθούν για ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, αλλά και για να μηχανογραφήσουν τη δική τους επιχείρηση με τις εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win.

Η PC Center Kostarelos, σαν εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megαsoft, διαθέτει και υποστηρίζει τις εφαρμογές PRISMA Win που καλύπτουν επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας όπως: εμπορικές επιχειρήσεις, λογιστικά γραφεία, καταστήματα λιανικής (mini market, παντοπωλεία, περίπτερα κ.ά), αρτοζαχαροπλαστεία, κάβες, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, βιβλιοχαρτοπωλεία, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, επιχειρήσεις Auto-Moto (συνεργεία-ανταλλακτικά-εκθέσεις), αλλά και τον χώρο της εστίασης με ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης παραγγελιοληψίας και παρακολούθησης του delivery.

Η εταιρεία δηλώνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής και δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες της!