Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ετοιμαστείτε για τη νέα εποχή του εμπορίου

Οι λύσεις της Megasoft για τις λιανικές πωλήσεις προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε. Γρήγορη εξυπηρέτηση στο ταμείο, προγράμματα επιβράβευσης για τους πελάτες, διαχείριση ωρομέτρησης για το προσωπικό σας, back office, ηλεκτρονικές πωλήσεις και απομακρυσμένη διαχείριση.

Εξοικονόμηση χρόνου

Κάθε επιχείρηση λιανικής βρίσκεται σε ένα συνεχή αγώνα με τον χρόνο. Να εξυπηρετήσει γρήγορα τους πελάτες στο ταμείο, να απαντά στις ερωτήσεις τους, να εφοδιάσει τα ράφια με τα είδη που λιγοστεύουν, να κάνει παραλαβές εμπορευμάτων. Οι εφαρμογές της Megasoft είναι τόσο εύχρηστες που το ανθρώπινο δυναμικό χρειάζεται μόλις λίγη ώρα για να μάθει να τις λειτουργεί. Το προσωπικό δαπανάει ελάχιστο χρόνο στο να εκτελεί τις καθημερινές εργασίες μέσω των εφαρμογών που χαρακτηρίζονται από απλότητα και ευκολία.

Σύννομη λειτουργία

Οι λύσεις της Megasoft καλύπτουν τη διασύνδεση με την ψηφιακή πλατφόρμα myDATA και την ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ. Επιλέγοντας PRISMA Win έχετε το πλεονέκτημα να προσαρμόζεστε αμέσως σε κάθε αλλαγή, αφού το λογισμικό αυτοματοποιεί 100% τη διαδικασία τήρησης των φορολογικών στοιχείων και αναβαθμίζεται έγκαιρα, ώστε να είναι σύννομο καλύπτοντας όλες τις διατάξεις των εκάστοτε νόμων. Επιπλέον, το πρόγραμμα μηχανογράφησης απαλλάσσει τον επιχειρηματία από την υποχρέωση φύλαξης χαρτιών, του επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να διορθώσει τυχόν χειριστικά λάθη και παραλείψεις, συμβάλλει στη διαφάνεια των συναλλαγών, ενώ μπορεί να παρέχει σωστά οποιαδήποτε πληροφορία του ζητηθεί χωρίς ασάφειες και ανακρίβειες που μπορεί να του στοιχίσουν

 

Λύση που κερδίζει τους πελάτες

Διακρίνετε ποιοι είναι οι πελάτες σας, τι τους αρέσει να αγοράζουν και πώς. Δημιουργήστε προγράμματα πιστότητας και δώστε τους κίνητρα και ανταμοιβές που θα τους κάνουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Κάθε φορά που εκδίδετε ένα παραστατικό για τον πελάτη σας η εφαρμογή  συγκεντρώνει ένα πλήθος πληροφοριών που αφορούν την καταναλωτική του συμπεριφορά και τις συνήθειές του. Όλα καταχωρούνται στην εφαρμογή η οποία γίνεται μία θαυμάσια πηγή δεδομένων. Όλες αυτές οι πολύτιμες πληροφορίες που σας δίνουν τα δεδομένα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εξυπνότερες ενέργειες μάρκετινγκ, προσφορές και στοχευμένες προωθητικές ενέργειες που  θα αποφέρουν το μεγαλύτερο κέρδος και θα αυξήσουν το πελατολόγιό σας!

 

 

Η πληροφορία είναι δύναμη

Οι εφαρμογές PRISMA Win λαμβάνουν πληροφορίες από όλα τα τμήματα και όλα τα πόστα της επιχείρησης, συνδυάζουν τα δεδομένα και σας προσφέρουν έναν μεγάλο αριθμό χρήσιμων αναφορών και εκτυπώσεων για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τον τζίρο της ημέρας, τα best selling είδη, “τον πελάτη της ημέρας” με την μεγαλύτερη αξία σε αγορές, τον “παραγωγικό υπάλληλο” που αγαπούν οι πελάτες σας, τα τμήματα που χρειάζονται ενίσχυση σε προσωπικό, τις ώρες αιχμής, την κατηγορία ειδών που σας φέρνει το μεγαλύτερο κέρδος. Έχοντας όλη αυτή τη γνώση με απόλυτη ακρίβεια στα νούμερα μπορείτε να διοικήσετε την επιχείρησή σας καλύτερα και να πάρετε έξυπνες και σωστές αποφάσεις για το μέλλον της!

 

 

Παρακολούθηση και οργάνωση της αποθήκης

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση αποθήκης την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα και άψογα ασχέτως αν έχετε έναν κωδικό στην αποθήκη σας ή χιλιάδες. Οι παραλαβές και οι επιστροφές των εμπορευμάτων γίνονται εύκολα και αυτοματοποιημένα και τα νούμερα είναι πάντα σωστά, γλιτώνοντάς σας πολύ χρόνο, ιδιαίτερα στην περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα από 1 καταστήματα.

Καλύτερη διαχείριση του προσωπικού

Το προσωπικό, οι βάρδιες, ο χρόνος που έχει εργαστεί κάθε υπάλληλος, η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης,

οι πωλήσεις που έχει κάνει, ο μισθός που πρέπει να του καταβάλετε, συνυπολογίζοντας τυχόν προκαταβολές

που έχει λάβει είναιστη διάθεσής σας με ελάχιστα κλικ. Τέλειο; Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε τίποτα!

H διαχείριση ωρομέτρησης της Megasoft καταγράφει τα πάντα σχετικά με τα ωράρια, τις προσελεύσεις

και αποχωρήσεις του προσωπικού σας, εσείς είστε απόλυτα σωστός στις αμοιβές σας και έτσι όλοι είστε happy!