Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Εμπορικές Εφαρμογές

Συγκεντρώστε όλα τα δεδομένα σας σε ένα σύστημα και διαχειριστείτε
τα πάντα με ευκολία και ευελιξία από την πιο απλή μέχρι τη πιο σύνθετη εργασία της επιχείρησής σας.

Τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογέςPRISMA Win & γιατί να τις επιλέξετε

Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft ενθαρρύνουν και εξασφαλίζουν τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό, ενώ προσφέρουν καλύτερη πρόβλεψη και πιο γρήγορες αποφάσεις!

 

  • Εξοικονόμηση χρόνου

Η αυτοματοποίηση που επιτυγχάνεται με τις εφαρμογές εξοικονομεί χρόνο όχι μόνο γιατί αντικαθίσταται  οι χειρόγραφες εργασίες, αλλά και γιατί επιταχύνεται η αναζήτηση των δεδομένων, καταργούνται οι άσκοπες μετακινήσεις του προσωπικού και ο επιχειρηματίας ελέγχει, πλέον, όλους τους τομείς της επιχείρησης από μία ενιαία λύση. 

 
  • Καλύτερη συνεργασία

Εισάγονται σύγχρονες πρακτικές στην επικοινωνία του προσωπικού που ενθαρρύνουν την ψηφιακή συνεργασία. Οι πληροφορίες αντλούνται και διαχέονται σε πραγματικό χρόνο, τόσο αυτοματοποιημένα που κυριολεκτικά τα όποια ανθρώπινα λάθη εκμηδενίζονται. Το προσωπικό γίνεται πιο παραγωγικό και πιο αποτελεσματικό.

  • Φορολογική συμμόρφωση

Η ΑΑΔΕ εισήγαγε τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myDATA. Οι εφαρμογές PRISMA Win υποστηρίζουν άψογα την Ηλεκτρονική τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ. Εξασφαλίζουν φορολογική συμμόρφωση και σύννομη λειτουργία με ό,τι ισχύει σήμερα, ενώ προσαρμόζονται έγκαιρα σε κάθε αλλαγή που θα έρθει.

 
  • Πληροφορία, πληροφορία, πληροφορία

Ξεχάστε την πολυπλοκότητα στην εύρεση της πληροφορίας. Οι εφαρμογές διευκολύνουν τη ροή των πληροφοριών μεταξύ στελεχών και ομάδων της επιχείρησης και προσφέρουν ένα μεγάλο αριθμό αναφορών που εξασφαλίζουν σωστές και έγκαιρες επιχειρηματικές αποφάσεις.

 

 

 
 

Απλές και σύνθετες εργασίες on premises ή as a service

Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης! Εξασφαλίστε τα δεδομένα σας και ανεβάστε στο cloud μόνο τις πληροφορίες εκείνες που επιθυμείτε να προβάλλονται στις φορητές συσκευές όταν βρίσκεστε εκτός επιχείρησης.

 

Εμπειρία πελάτη

Οι πελάτες σας έχουν εξοικειωθεί με τη χρήση των νέων ψηφιακών τεχνολογιών. Οι εφαρμογές απογειώνουν την εξυπηρέτηση που τους προσφέρετε. Τι προτιμούν; Πόσο ξοδεύουν; πότε; Στην οθόνη σας έρχονται όλες οι απαντήσεις αμέσως και με ελάχιστα κλικ! Εκμηδενίστε τις αποστάσεις και ξεπεράστε τα εμπόδια στην επικοινωνία και στις πωλήσεις με λύσεις e-commerce, απομακρυσμένης διαχείρισης, φορητής τιμολόγησης κ.ά.

Αναζητήστε το επιχειρησιακό λογισμικό που σας ταιριάζει

Ανακαλύψτε το portfolio των εμπορικών εφαρμογών PRISMA Win και δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους

BASIC

Απλή και προσιτή εμπορική εφαρμογή για μικρές επιχειρήσεις

Δείτε τα χαρακτηριστικά

ΜAXIMUM

Ιδανική και ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δείτε τα χαρακτηριστικά

ΜAXIMUM PLUS

Μία επιλογή... άπειρα πλεονεκτήματα για τους επαγγελματίες με μεγάλες απαιτήσεις και υψηλούς στόχους

Δείτε τα χαρακτηριστικά

ERP

Κατακτήστε τους στόχους αξιοποιώντας όλους τους επιχειρησιακούς πόρους

Δείτε τα χαρακτηριστικά

ΜOBILITY

Η εμπορική σας εφαρμογή στο smartphone, σας επιτρέπει να επιχειρείτε όπου και αν βρίσκεστε!

Δείτε τα χαρακτηριστικά

E-COMMERCE

Πωλήσεις προϊόντων χωρίς γεωγραφικό και χρονικό περιορισμό

Δείτε τα χαρακτηριστικά

prismawin logo small

Η βασική εφαρμογή Εμπορικής Διαχείρισης, ιδανική για τους επαγγελματίες που αναζητούν την πλέον αξιόπιστη και παράλληλα προσιτή λύση για τη μηχανογράφηση της επιχείρησής τους. Η εφαρμογή διατηρεί την ευελιξία, την ευχρηστία και την εργονομία, όπως και τις πιο σημαντικές δυνατότητες της Οικογένειας Εφαρμογών PRISMA Win®. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Ξεκινήστε με μια δωρεάν παρουσίαση

πατήστε εδώ

prismawin logo small Maximum Εμπορική Διαχείριση

Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά. Είναι αναπτυγμένη σε τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει ταχύτητα, ευχρηστία και ασφάλεια δεδομένων στις επιχειρήσεις, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους και προσδίδοντάς τους μια νέα προοπτική και δυναμική. Αποτελεί την απόλυτη value for money λύση μηχανογράφησης, αφού προσφέρει μία εξαιρετική σχέση κόστους - απόδοσης, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της αγοράς για προσιτές τιμές με τις μέγιστες δυνατότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

prismawin logo small 

Maximum Plus Εμπορική Διαχείριση

Μία επιλογή... άπειρα πλεονεκτήματα για τους επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής τους, να έχουν πρόσβαση σε εκτεταμένη και λεπτομερή πληροφόρηση με πληθώρα αναφορών και εκτυπώσεων, να έχουν πλήρη εικόνα της επιχείρησής τους ανά πάσα στιγμή, ώστε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Όλα αυτά είναι εφικτά μέσα από την εφαρμογή, η οποία παρά τις απεριόριστες δυνατότητές της, διατηρεί την ευχρηστία και την ευελιξία της και προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε επιχείρησης για να αποτελεί διαχρονικά το σημαντικότερο σύμμαχο κάθε επαγγελματία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 ERP

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Αξιοποίησης Επιχειρησιακών Πόρων, καρπός της πολυετούς εμπειρίας και εφαρμοσμένης τεχνογνωσίας της Megasoft, το οποίο εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργιά με τον πιο ασφαλή και σίγουρο τρόπο.Το κορυφαίο αυτό λογισμικό μηχανογράφησης έχει δημιουργηθεί εξ’ αρχής σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία και αξιοποιώντας πλήρως τους επιχειρησιακούς πόρους, καλύπτει συνολικά τις μηχανογραφικές ανάγκες της επιχείρησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

prismawin logo small Live

Παραγγελίες, Εισπράξεις, Απογραφές και Τιμολογήσεις συνεχίζουν να εκτελούνται από το smartphone ή το tablet σας, χωρίς να περιορίζονται μόνο εντός επιχείρησης!

Οι εμπορικές εφαρμογές της Megasoft προσφέρουν στις επιχειρήσεις το συνδυασμό της αποκλειστικής διαχείρισης των δεδομένων τους και της δυνατότητας να ανεβάζουν στο cloud τις πληροφορίες εκείνες και μόνο που επιθυμούν να προβάλλουν σε φορητές συσκευές τύπου smartphone και tablet  όταν βρίσκονται εκτός επιχείρησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

prismawin logo small Modules - Επιπλέον Διαχειρίσεις

Για να καλυφθούν οι ιδιαίτερες ανάγκες των επιχειρήσεων η Megasoft δημιούργησε επιπλέον διαχειρίσεις (Module) που προστίθενται στις εμπορικές εφαρμογές και προσφέρουν εξειδικευμένες δυνατότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ