Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Prisma win εφαρμογές εστίασης

Τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές PRISMA Win
& γιατί να τις επιλέξετε

Η διαχείριση ενός εστιατορίου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Μεταξύ των αμέτρητων καθημερινών σας εργασιών που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση των πελατών σας άμεσα, έχετε να συντονίσετε ταυτόχρονα το προσωπικό σας και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας. Δώστε στον εαυτό σας την υποστήριξη που χρειάζεται και αποκτήστε όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να απλοποιήσετε τις διαδικασίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας! 

Εξοικονόμηση χρόνου

Η ταχύτητα και η ακρίβεια στην εκτέλεση των παραγγελιών συμβάλλουν ουσιαστικά στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη. Είναι αυτά τα πλεονεκτήματα που θα τον κάνουν να τη μοιραστούν και να απογειώσουν την καλή σας φήμη. Οι εφαρμογές PRISMA Win κυριολεκτικά “τρέχουν” τη δουλειά σας, εξοικονομούν χρόνο, ενώ οι παραγγελίες και όλες οι πληροφορίες αποστέλλονται αυτοματοποιημένα και γρήγορα σε όλα τα πόστα χωρίς να αφήνουν περιθώρια για λάθη που κοστίζουν.

 

Αρμονική συνεργασία

Δυσκολία στην επικοινωνία, παρεξηγήσεις μεταξύ υπαλλήλων, λάθη στις παραγγελίες, έλλειμα στο ταμείο... είναι προβλήματα από τα οποία μπορείτε να απαλλαγείτε μία και καλή! Η εφαρμογή προσφέρει αδιαμφισβήτητα δεδομένα, ενώ δίνει πληροφόρηση για την κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται, πότε και από ποιον. Το προσωπικό συνεργάζεται αρμονικά χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να κάνει τη δουλεία του γρήγορα, εύκολα, ευχάριστα …και αυτό φαίνεται!!!

 

 

Διαχείριση αποθεμάτων

Εξασφαλίστε επάρκεια σε πρώτες ύλες και πιάτα πάντα διαθέσιμα στην υψηλότερη ποιότητα! Απαλλαγείτε από το κρυφό κόστος των περιττών και χαμένων τροφίμων, σταματήστε τη σπατάλη ενέργειας, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και εξασφαλίστε ορθή εποπτεία της αποθήκης και των αναλώσεων. Επιλέγοντας PRISMA Win αποκτάτε:

-σωστή πρόβλεψη που δεν υπερβαίνει τις ανάγκες σας,

-παραγγελία των κατάλληλων πρώτων υλών και των ιδανικών ποσοτήτων

-παρασκευή ικανοποιητικών και ποιοτικών μερίδων χωρίς υπερβολές,

-μείωση του ρίσκου να ξεμείνετε από τα best sellers

-αποφυγή της αποθήκευσης προϊόντων που χάνουν τη φρεσκάδα τους και την ποιότητά και πολλές φορές απλά λήγουν. 

 

Πληροφορία

Η παρακολούθηση και η διαχείριση των δεδομένων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Οι εφαρμογές PRISMA Win σας προσφέρουν πολλές επιλογές αναφορών για να πάρετε απαντήσεις για τις πωλήσεις, τις διανομές, την απόδοση των υπαλλήλων, τις αναλώσεις, την πορεία μίας προωθητικής ενέργειας, το αποτέλεσμα μια αλλαγής στο μενού. Κάθε στιγμή είστε σε θέση να γνωρίζετε την κατάσταση του ταμείου σας ακόμα και αν δεν είστε εκεί.

Win Win σχέση με τους πελάτες

H αφοσίωση των πελατών είναι από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και κρίσιμη για την επιτυχία της! Έρευνες δείχνουν ότι οι πελάτες που ανήκουν σε ένα πρόγραμμα πελατειακής αφοσίωσης μιας επιχείρησης αγοράζουν με μεγαλύτερη συχνότητα και ξοδεύουν πολλαπλάσια από τους πελάτες που δε συμμετέχουν. Το PRISMA Win υποστηρίζει προγράμματα πιστότητας, εκπτώσεις και δώρα για τους πελάτες σας και συμβάλλει στο χτίσιμο της πιο win win σχέσης!

 

Στόχοι που επιτέλους κατακτώνται

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να θέσετε στόχους και να καταρτίσετε τον προγραμματισμός σας.  Οι δυνατότητες ελέγχου που σας προσφέρει είναι τέτοιες που μπορούν να σας δώσουν αναμφίβολα συμπεράσματα για το αν συμφωνούν οι δράσεις και οι πρακτικές με τον οριζόμενο προγραμματισμό, να διαπιστώσετε τυχόν εκτροπή και να λάβετε έγκαιρα τα κατάλληλα διορθωτικά μέτρα .